מנה ששווה להתבשר בשבילה:

מתכון מהיר למוקפצים עם פסטרמה ואורז

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", השפית מורן פינטו מכינה לנו ארוחת צהריים, עם שני סוגי פסטרמות שתמיד מצויים במקרר שלה וסוגרים פינות: הודו ובקר. היא מוסיפה להם שלל ירקות צבעוניים ואורז לבן (או נודלס, אם תבחרו) והתוצאה הסופית: ארוחה מלאה ומזינה שמתקתקים בקלות ובמהירות (אוכל)

|
10
| כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 בצל, חתוך לרצועות
  • 2 קישואים, חתוכים לרצועות
  • 2 גזרים, חתוכים לרצועות
  • 1 גמבה צהובה, חתוכה לרצועות
  • 200 גרם פסטרמת בקר, חתוכה לרצועות דקות
  • 200 גרם פסטרמת הודו, חתוכה לרצועות דקות
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב צ'ילי
  • 3 כוסות אורז מבושל או נודלס
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת ומקפיצים את הירקות כמה דקות יחד. מוסיפים את הפסטרמות הפרוסות וממשיכים להקפיץ הכל יחד. מוסיפים את האורז ומערבבים ואז את הסויה ורוטב הצ'ילי ומקפיצים הכל היטב. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות