זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 בצל, חתוך לרצועות
- 2 קישואים, חתוכים לרצועות
- 2 גזרים, חתוכים לרצועות
- 1 גמבה צהובה, חתוכה לרצועות
- 200 גרם פסטרמת בקר, חתוכה לרצועות דקות
- 200 גרם פסטרמת הודו, חתוכה לרצועות דקות
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות רוטב צ'ילי
- 3 כוסות אורז מבושל או נודלס
- שמן - לטיגון
אופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת ומקפיצים את הירקות כמה דקות יחד. מוסיפים את הפסטרמות הפרוסות וממשיכים להקפיץ הכל יחד. מוסיפים את האורז ומערבבים ואז את הסויה ורוטב הצ'ילי ומקפיצים הכל היטב. מגישים חם.