רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 בצל לבן, קצוץ גס
- 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה
- 1/4 ראש כרוב לבן, קצוץ גס
- חופן עלי בייבי תרד, קצוצים גס
- חופן בוטנים קלויים
- 1/2 מיכל קרם קוקוס
- 2 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת טפלון ומטגנים את הבצל קלות. מוסיפים פנימה את השעועית, כשהיא קפואה למחצה ומערבבים יחד מספר דקות. מוסיפים את קרם הקוקוס והסויה ומבשלים יחד כ-5 דקות.
2. מניחים בקערת הגשה את הכרוב ועלי הבייבי ומעל את השעועית והבצל. מפזרים את הבוטנים מעל ומגישים.