זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה
רכיבים
- 400 גרם פילה סלמון, פרוס
- 1 בצל לבן, פרוס דק
- 1 בצל סגול, פרוס דק
- שמן זית - לטיגון
- מלח
- 4 פטריות פורטבלו, פרוסות דק
- 4 כפות רוטב טריאקי
אופן ההכנה:
1. מחממים את שמן הזית במחבת. מפזרים מלח על פרוסות הדג ומטגנים מכל צד 3 דקות.
2. במחבת נוספת, שוב מחממים שמן ומטגנים את הבצלים. מוסיפים את הפטריות, מקפיצים יחד ומוסיפים את הטריאקי. מקפיצים ושופכים מעל הסלמון במחבת הראשונה. נותנים לכל המרכיבים להתבשל יחד כמה דקות במחבת ומגישים חם.