זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות או קוביות
- מלח ופלפל
- 1 פחית קרם קוקוס
- 6 בצלי שאלוט
- 1 קישוא, חתוך לקוביות, עם הקליפה
- 3 ענפי סלרי, קצוצים דק
- 2 שיני שום, כתושות
אופן ההכנה:
1. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל וצולים אותו משני צדדיו. מעבירים לצלחת.
2. לאותו מחבת מוסיפים את הבצל, הקישוא, הסלרי והשום ומטגנים כמה דקות. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים. מוסיפים את חזה העוף ומבשלים יחד כמה דקות. מגישים חם.