זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 400 גרם אנטרקוט, חתוך לפרוסות צרות
- 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה
- 2 בצלים לבנים, קצוצים דק דק
- 5 כפות שמן
- 3 כפות רוטב סויה
- 2 כפות רוטב טריאקי
- שומשום - לפיזור
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
2. פורסים את האנטרקוט לפיסות רחבות. מוסיפים למחבת ומקפיצים יחד כ-5 דקות.
3. מוסיפים את השעועית כשהיא חצי קפואה ומקפיצים יחד.
4. מוסיפים את הרטבים ומקפיצים.
5. מפזרים שומשום מעל ומגישים חם.