זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 חבילת מלוואח
- 3 קופסאות טונה, מסוננות
- 1 בצל לבן, קצוץ דק דק
- 1/4 צרור כוסברה, קצוצה דק דק
- 1/2 לימון סחוט
- מלח ופלפל
- 1 כף סחוג - לא חובה
- שמן קנולה - לטיגון
אופן ההכנה:
1. מפשירים את הבצק על השיש. בקערה בינונית, מערבבים את הטונה עם הבצל והכוסברה. מוסיפים את הלימון, המלח, הפלפל והסחוג (אם משתמשים) ומערבבים.
2. מחלקים כל מלוואח ל-4. מניחים מעל את המילוי ומקפלים למשולש.
3. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים עד להזהבה מ-2 הצדדים. מגישים חם.