זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
- 10 פטריות שמפיניון, פרוסות גס
- 10 פטריות פורטבלו, פרוסות גס
- 1/2 חבילת אטריות אורז, מבושלות על פי הוראות היצרן ומסוננות
- 4 כפות רוטב סויה
- 4 כפות רוטב טריאקי או סילאן
- פלפל צ'ילי טרי, קצוץ דק - לא חובה
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת או ווק ומקפיצים את קוביות חזה העוף עד שהן לבנות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד. מוסיפים את הרטבים ומקפיצים עד לקבלת אחידות. מוסיפים את האטריות והצ'ילי (אם משתמשים) ומקפיצים יחד היטב. מגישים חם.