זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6-7 פרוסות חזה עוף
- שמן זית
- מלח ופלפל
לסלט:
- 4 נקטרינות, פרוסות דק
- 1/2 בצל סגול, פרוס דק
- 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
- 8 עגבניות שרי מנומרות, פרוסות לרבעים
- מלח
- 1 כף מיץ לימון
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף סילאן
אופן ההכנה:
1. מחממים את שמן הזית במחבת וצולים בה את חזה העוף, 3 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל.
2. מערבבים היטב את מרכיבי הסלט בקערה ומניחים מעל חזה העוף. מגישים מיד.