זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 מלון צהוב
- 10 עלי נענע, קצוצים דק + עוד - להגשה
- 1 כף סוכר
- 2 כפות ערק / וודקה
- 1/2 כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה:
1. חוצים את המלון לשניים ומרוקנים את הגרעינים בעזרת כף. בעזרת כף פריזאית יוצרים כדורים ומעבירים לקערה גדולה.
2. מוסיפים לקערה את הנענע ומערבבים. מוסיפים את הסוכר, הערק / וודקה ומיץ התפוזים ומערבבים היטב.
3. שומרים במקרר עד ההגשה ומגישים קר בכוס אישית, עם עלה נענע לקישוט.