זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 פילה דניס טרי
- 4 כפות שמן זית
- מלח ופלפל
- 1 מיכל קרם קוקוס 21%
- 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק
- 1 סלסלת מיני פטריות פורטבלו
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הג'ינג'ר ופורסים את הפטריות.
2. מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הדניס מצד העור כ-4 דקות. מוסיפים בצד את הפטריות ומטגנים, תוך כדי ניעור המחבת. מוסיפים את הג'ינג'ר ומתבלים במלח ופלפל. הופכים את הדג לצד שני ומוסיפים את קרם הקוקוס. שוב מתבלים ומבשלים על אש נמוכה, עד לקבלת קרם סמיך.
3. מגישים חם.