זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
לסלט:
- 1 חבילה גדולה של חטיף צ'יפס
- 200 גרם פסטרמה מועדפת
- 2 מלפפונים, פרוסים דק
לרוטב:
- 3 כפות קטשופ
- 3 כפות מיונז
- 3 כפות חרדל חלק או עם גרגירים
- מעט מלח
אופן ההכנה:
1. מניחים בקערה גדולה את הצ'יפס.
2. פורסים את הפסטרמה לפיסות בגודל אחיד. חוצים את המלפפונים ופורסים לטבעות.
3. בקערה נפרדת, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ושופכים על הסלט סמוך להגשה.
ניתן להוסיף פרוסות בצל סגול.