ראיון שאסור להחמיץ

חני ליפשיץ: "אנחנו הכי יפות כשאנחנו שמנות"

והשבוע, בעוד תכנית של "מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה סלט תפוצ'יפס ופסטרמה לא שגרתי ומארחת את חני ליפשיץ הנפלאה, שליחת חב"ד בקטמנדו שמספרת על שהותה הנוכחית בארץ (אוכל, מתכונים, כיכר TV)

|
23
| כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

לסלט:

  • 1 חבילה גדולה של חטיף צ'יפס
  • 200 גרם פסטרמה מועדפת
  • 2 מלפפונים, פרוסים דק

לרוטב:

  • 3 כפות קטשופ
  • 3 כפות מיונז
  • 3 כפות חרדל חלק או עם גרגירים
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

1. מניחים בקערה גדולה את הצ'יפס.

2. פורסים את הפסטרמה לפיסות בגודל אחיד. חוצים את המלפפונים ופורסים לטבעות.

3. בקערה נפרדת, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ושופכים על הסלט סמוך להגשה.

ניתן להוסיף פרוסות בצל סגול.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות