זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 300 גרם סלמון מעושן, פרוס
- 500 גרם גבינת שמנת 38%
- 1/2 בצל סגול, קצוץ דק דק
- מלח ופלפל
- עירית טריה, קצוצה
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים היטב את הגבינה עם הבצל הקצוץ והתיבול.
2. פורסים ניילון נצמד על משטח העבודה ומניחים מעליו שתי פרוסות דג.
3. מניחים מעל כף גדושה מתערובת הגבינה.
4. מגלגלים לכדור בעזרת הניילון.
5. מקררים במשך 20 דקות ומוציאים את הניילון.
6. מניחים מעל טוסטונים או פטריה טריה, ללא רגל ומגישים.