פסטה וחזה עוף בסיר אחד, לארוחה מושלמת

חטיפי עוף עשירים ברוטב מתקתק שאפשר לנשנש או לאכול כארוחת צהריים: מתכון לנאגטס חזה עוף עם פסטה מסולסלת, בצל וגמבה עשירה בטעמים. 25 דקות הכנה בלבד (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
מרכיבים(4 מנות):
  • חבילת פסטה מסולסלת
  • 1 ק״ג חזה עוף פרוס לקוביות
  • 2 כפות דבש
  • 3 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
  • 1 פלפל אדום
  • 1 בצל גדול
  • תבלינים לפי הטעם
  • מלח ומעט שמן זית

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל והגמבה לפרוסות דקות.

מחממים מחבת, ומוסיפים בתחתית מעט שמן זית.

מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הגמבות. משחימים את קוביות חזה העוף, ומקפיצים.

מוסיפים את רוטב הצ׳ילי, הדבש והתבלינים ומערבבים היטב.

מטגנים כ-15 שעה עד שחזה העוף שחום ומקורמל.

בינתיים מרתיחים מים ומעט מלח בסיר. מוסיפים את הפסטה, מסננים ומצננים.

כשחזה העוף מוכן מוסיפים את תכולתו לסיר הפסטה, מערבבים היטב ומגישים.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית