- 1 כוס שמן
- 1 כוס דבש
- 1 כוס סוכר חום
- 3 ביצים
- 1 כוס קפה רותח חזק
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 1 כפית סודה לשתייה
- 3 וחצי כוסות קמח
- 1 כפית קנמון
- ציפורן טחון, אגןז מןסקט (חצי כפית מכל אחד)
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני.
מערבבים את השמן, דבש וסוכר היטב. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב אחרי הוספת כל ביצה. מערבבים את הקפה עם הסודה ואבקת אפי' . התערובת תתסוס. מערבבים לסירוגין לתוך קרם הביצים, מוסיפים את הקנמון, שמים בתוך תבנית ואופים עד שקיסם שנועצים במרכז העוגה יוצא נקי.
]]>