מרכיבים:
- 1.5 1 צלעות בקר או עגל (מספר 2)
- קופסת רסק עגבניות
- 1 כוס קולה
- תערובת תבלינים לרוטב ספגטי (אורגנו או זעתר, שום, פלפל שחור או פפריקה חריפה, עלה דפנה)
- 1 כוס בצל קצוץ
- 3/4 כוס סלרי קצוץ
- 2 כפות שמן
- מלח לפי הצורך
אופן ההכנה:
בכלי עמוק חסין אש מחממים את השמן בתנור על חום בינוני. מוסיפים את הבשר, ומשחימים בתנור למשך 10 דקות על כל צד. מערבבים את שאר הרכיבים בקערה, מרסקים מעט את העגבניות, ושופכים את הרוטב על הבשר. מכסים את התבנית/סיר, ואופים בחום נמוך למשך שעתיים וחצי, עד שהבשר רך.
הערה: המתכון מתאים לבישול על הכיריים וכן בסיר לבישול איטי.]]>