כיכר השבת

ריח של בית: עוף בתפוחים

לשלב תפוחים עם עוף נשמע לכן מוזר? הכינו את המתכון הבא ותגלו עד כמה זה טעים. מתכון לעוף במיץ תפוחים, שהופך לסירופ עם טעם משגע (מתכונים, מדור אוכל, עיקריות)

|
1
| כיכר השבת |

מרכיבים:

  • 1 ק"ג שוקיים או ירכיים
  • 2 כוסות מיץ תפוח עץ
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מרתיחים את המיץ בסיר עם תחתית עבה. מוסיפים את העוף ומפזרים את המלח ופלפל. מנמיכים את הלהבה ומאדים על כל צד למשך 15 דקות כאשר הסיר מכוסה חלקית.

מסירים את המכסה ומבשלים עוד כ 10 דקות, עד שהמיץ מתאדה והופך לסירופ בשימת לב שלא יתייבש לחלוטין וייחרך. מגישים חם.

]]>

תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
לא "תפוח עץ" אלא "תפוח" (מהתנ"ך, חבר'ה, מהתנ"ך: רפדוני בתפוחים לא בתפוחי העץ); לא מנמיחים אלא מנמיכים (נמוך זה לא גבוה, נמוח זה משהו רך). המיץ לא מתאבה אלא מתעבה (נעשה עבה). אך חוץ מזה, מרקיז, הכל בסדר... בשמן מטגנים, לא מאדים.
אמירה
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית