- 1 כף שמן זית
- 1/2 כוס בצל קצוץ
- 1/4 כפית מלח
- 2 שיני שום קצוצות
- 1/2 כפית עלי טימין יבשים
- 1/2 כפית אורגנו יבש
- 1 קופסא גדולה עגבניות קלופות עם המיץ
- 1 כוס שעועית לבנה משומרת ומסוננת
- 1 קישוא חתוך לקוביות
- 1 גזר חתוך לעיגולים דקים
- 1/2 שעועית ירוקה או קפואה
- 1/2 כוס מקרוני לא מבושל
- 1 ליטר ציר ירקות
אופן ההכנה:
מחממים סיר למרק ומוסיפים את השמן. מאדים את הבצל ושום, מוסיפים את הירקות, המקרוני והתבלינים ומערבבים היטב. ממשיכים לאדות למשך 2 דקות. מוסיפים את הציר, ומבשלים עד שהמקרוני מוכן.
הצעת הגשה לחלבי: לגרר גבינת פרמזן מעל כל מנה.
]]>