צלחת של בריאות: כרוב מאודה עם אטריות ביצים

המטבח ההונגרי משופע במאכלים טעימים במיוחד, גדושים בתבלינים ובמסורת אין קץ. הנה מתכון לכרוב מאודה עם איטריות ביצים - להיט הונגרי מוכר (מתכונים, תבשילים)

| כיכר השבת |
מרכיבים:
  • חבילת איטריות ביצים רחבות
  • 1/2 כוס חמאה
  • בצל גדול, קצוץ
  • 1 ראש כרוב שלם
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מבשלים את האיטריות לפי ההוראות על השקית. מסננים. ממיסים את החמאה בסיר, מאדים את הבצל עד שהוא שקוף ומתחיל לקבל גוון חום בקצוות. מקצצים את הכרוב ומוסיפים לבצל, מאדים עד שחתיכות כרוב רכות ושקופות. מערבבים עם האיטריות. מגישים חם.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית