תאנים צלויות בגבינת צאן

מתכון גורמה להגשה כקינוח או לצד מנה עיקרית מושקעת. נצלו את התאנים הטריים שזמינים בכל דוכן פירות * מתכון גורמה להגשה כקינוח או לצד מנה עיקרית מושקעת. נצלו את התאנים הטריים שזמינים בכל דוכן פירות

| כיכר השבת |
מחממים תנור ל200 מעלות, כעת מרתיחים בסיר קטן את החמאה, החומץ, הדבש והמלח, מנמיכים להבה ומבשלים למשך חמש דקות, עד שהתערובת הופכת סמיכה.

מניחים את התאנים, עם הצד החתוך למעלה, בתהנית אפי'. על כל תאנה מניחים פרוסת גבינה, ומוזגים מעלי' מעט מהרוב. צולים למשך 15 דקות. מגישים חם.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית