- 2 וחצי כוסות שיבולת שועל מכל סוג
- רבע כפית סודה לשתייה
- קורט מלח
- רבע כוס שמן קוקוס
- רבע כוס סוכר
- רבע כוס דבש
- 1 כפית וניל
אופן ההכנה:
מחממים תנור אפייה ל175 מעלות, ומרפדים תבנית אפייה מרובעת עם ניר פרגמנט, חשוב להקפיד ששולי הניר יבלטו מעבר לדפנות התבנית. מניחים 2 כוסות שיבולת שועל בקערה, ואת החצי כוס הנותר טוחנים היטב במעבד מזון עד שמתקבל קמח.
מוסיפים את הקמח לקערה ומערבבים פנימה את המלח והסודה לשתייה.
ממיסים את שמן הקוקוס במיקרוגל, מערבבים פנימה את הדבש, הסוכר והוניל, מוזגים לתוך הקערה עם הרכיבים היבשים, ומערבבים היטב.
שמים לב שכל פתיתי שיבולת השועל עטופים בתערובת הדבש. שוטחים באופן שווה בתבנית, ואופים בתנור למשך 20 דקות. מקררים על רשת מתכת, כאשר נעזרים בשולי ניר האפי' כדי להוציא את המאפה מהתבנית. כאשר המאפה עדיין חמים חותכים למנות.
]]>