- רכיבים: 4-6 פילטים דג אמנון או כל דג אחר לבחירה
- 3 כוסות שמיר טרי, דחוסות
- 1 כוס יין לבן
- 2/3 כוס מיץ לימון
- 4 כפות מרגרינה
אופן ההכנה:
בתבנית אפייה מניחים את כל השמיר. שומרים מספר גבעולים לקישוט הפילטים. מערבבים היטב את היין ומיץ הלימן, שופכים על מנות הדגים.
קוצצים את המרגרינה ומפזרים על הדגים. מכסים ואופים בתנור בינוני למשך עד שהדג מתפרק למגע מזלג. מניחים את הרוטב בסיר ומצמצמים על להבה בינונית. מוציאים את מנות הדג, עם הרוטב למעלה.
]]>