- 8 תפוחי אדמה גדולים
- מלח לפי הטעם
- פפריקה מתוקה וחריפה
- 1 בצל גדול חתוך לעיגולים לבחירה
- 3 ביצים טרופות
- שום גבישי לבחירה
- שמן
אופן ההכנה:
מרתיחים סיר גדול עם מים, מוסיפים מלח בהרתחה. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מבשלים במים עד להתרככות, מסננים ומקררים. מועכים. לבחירה: חותכים בצל לעיגולים ומקרמלים באידוי איטי בשמן. מוסיפים לתפוחי אדמה. מערבבים פנימה את הביצים, ושוטחים בתבנית מרופדת ומשומנת. אופים התנור בינוני עד להזהבה.
]]>