מרכיבים(6 מנות):
- 1 ק"ג חזה עוף, חתוך לקוביות
- שמן לטיגון
- שומשום ובצל ירוק לקישוט המנה (לבחירה)
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 14 כוס קורנפלור
- 2 כפות מים
- 1 כף שמן
- 3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי ומסונן
- כפית קטשופ
- כפית חרדל
- 1/2 כפית דבש
- כף חומץ
אופן ההכנה:
מכינים רוטב ברביקוי - מערבבים את הקטפוש, החרדל, הדבש והחומץ ושמים בצד. מכינים את המרינדה: מערבבים היטב את הרכיבים, מניחים את קוביות, מערבבים עד שחתיכות העוף מכוסות היטב בבלילה, משהים חמש דקות. מכינים את רוטב התפוזים ומים בצד. מחממים מחבת עוקה או וווק עם מעט שמן, מוציאים את העוף בזהירות מהמרינדה בעזרת כף מחורר, מניחים במחבת ומקפיצים בעדינות ל5-7 דקות. מוסיפים את רוטב התפוזים, מבשלים כחמש דקות' מקשטים עם הבצל הירוק והשומשום ומגישים מיד.]]>