- 23 כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 1/4 כוס דבש
- 1 ביצה
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כוסות קמח
- 2 כפיות מחוקות סודה לשתייה
- 1/4 כפית מלח
- סוכר קנים לגילגול העוגיות
אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום בינוני. בקערת מיקסר מערבבים את השמן, הדבש והסוכר לקרם חלק. מוסיפים את הביצה ותמצת הוניל. מערבבים. מוסיפים את הקמח, הסודה והמלח. אם הבצק רך מידי, מקררים למשך חצי שעה. יוצרים כדורים ומגלגלים בסוכר קנים. מניחים על תבנית אפי' מרופדת ומשאירים רווח בין העוגיות. אופים ל7-9 דקות עד שקצוות העוגיות הופכות לחום.
מקררים ושומרים (אם יש מה..) בקופסה אטומה.
לבריאות!
]]>