- חלקי עוף - כנפיים, קורקבנים, רגלים, גרונות בערך 3-4 יחידות למנה
- 1 בצל גדול
- 6 תפוחי אדמה גדולים, חתוכים לקוביות
- גזר גדול חתוך גס
- מעט שמן
- קישקע לבחירה
- מלח ופפריקה חריפה ומתוקה לפי הטעם
אופן ההכנה:
חותכים את הבצל לריבועים. מחממים את הסיר על להבה גבוהה, מניחים את חתיכות הבצל וצולים למשך חצי דקה. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את השמן,
מאדים את הבצל עד שהחתיכות שקופות. מוסיפים את חתיכות העוף והגזר. מטגנים על שני צדדים ומוסיפים את תפוחי האדמה.
מקפיצים ביחד עם העוף למספר דקות, מוסיפים את המלח והפפריקות ומוסיפים מים לכסות. מגבירים את הלהבה, מביאים לרתיחה.
ממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים והעוף מוכן. מוסיפים את הקישקע.ומבשלים לפי ההוראות.
לפני כניסת שבת מרתיחים (מוסיפים מים לפי הצורך) ומניחים על הפלטה או הפח.
]]>