- 4 תפוחי אדמה גדולים, מבושלים, מסוננים ומקוררים
- מלח לפי הטעם
- 1 כפית תבלין קארי
- 2 ביצים שלמות, טרופות
- 1 כוס קמח
- 1 כוס פירורי פנקו
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את הקארי ותפוחי האדמה המרוסקים. בצלחות נפרדות שמים את הקמח, הפנקו והביצים.
צרים לביבות ביד, ובזהירות טובלים כל לביבה בקמח, בביצה ומסיימים בטילה בפנקו, כאשר לוחצים קלות לוודא שהפנקו נדבק ללביבה. מחממים את השמן במחבת, ומטגנים את הלביבות למשך 2-3 דקות על כל צד. מניחים על מגש מרופד בניר מגבת לספיגת עודפי שמן. מגישים חם לצד רוטב פיקנטי לבחירה.
]]>