מרכיבים:
- ראש חסה מפורק לעלים
- שאריות עוף אפוי או צלוי, חתוך לקוביות
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות
- 1 מלפפון ירוק חתוך לקוביות
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים או בצל לבן או סגול -חתוך לקוביות
- מלח ושום מגורען לפי הטעם
- 1/2 כוס מיונז באיכות מעולה
- 1/3 כוס צ'ילי מתוק
אופן ההכנה:
לערבב ביחד ולהוסיף 2 כפות מלפפון בחומץ קצוץ דק.
אפשר להמיר בכל רוטב אחר לבחירה.
מרכיבים את המנה: מערבבים את כל הרכיבים, כולל הרוטב, הקערה. ממלאים את עלי החסה במילוי ומגלגלים למעטפה.
אפשר להכין את המילוי מראש ולשמור במקרר עד המילוי.
לבריאות!]]>