כיכר השבת

שאריות של שבת: חסה ורצועות עוף

השבוע כמעט נגמר, ועדיין נותרו לכם שאריות מסעודות השבת? הנה מתכון קליל וחביב, שיסיים את העוף משבת, לא יוסיף הרבה קלוריות, קל להכין וקליל על מערכת העיכול. המנה כוללת חלבון וירקות עם רוטב פיקנטי, מגוגל בתוך עלה חסה

| כיכר השבת |

מרכיבים:

  • ראש חסה מפורק לעלים
  • שאריות עוף אפוי או צלוי, חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 1 מלפפון ירוק חתוך לקוביות
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים או בצל לבן או סגול -חתוך לקוביות
  • מלח ושום מגורען לפי הטעם
  • 1/2 כוס מיונז באיכות מעולה
  • 1/3 כוס צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

לערבב ביחד ולהוסיף 2 כפות מלפפון בחומץ קצוץ דק.

אפשר להמיר בכל רוטב אחר לבחירה.

מרכיבים את המנה: מערבבים את כל הרכיבים, כולל הרוטב, הקערה. ממלאים את עלי החסה במילוי ומגלגלים למעטפה.

אפשר להכין את המילוי מראש ולשמור במקרר עד המילוי.

לבריאות!]]>

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית