- 1 ו3/4 כוסות שיבולת שועל (לא אינסטנט)
- 1 כוס פצפוצי אורז מלא - חום
- 1/4 גרעיני דלעת קלופים, לא קלויים
- 1/4 כוס גרעיני חמניות קלופים ולא קלויים
- 1/4 כוס זרעי צי' (מוסיף בריאות ללא שינוי בטעם) לבחירה
- 1/4 כוס פתיתי קוקוס (לבחירה)
- 1/2 כוס סירופ אורז חום או 3/4 כוס דבש או סירופ מייפל טהור
- 1/3 כוס חמאת בוטנים (ללא תוספת בוטנים)
- 1 כפית וניל לבחירה
אופן ההכנה:
מניחים את הסירופ וחמאת הבוטנים למיקרוגל ומחממים בדרגת חום בינוני עד להמסה. בינתיים מערבבים את החומרים היבשים בקערה, שופכים את הנוזל על בקערה ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה. שוטחים בתבנית מרופדת למשך (מינימום) חצי שעה. חותכים למלבנים, ועוטפים כל מלבן בניר כסף. מאכסנים במקרר או בפריזר.
]]>