ארוחת דגים ב-2 דקות

ארוחת דגים קלילה, טעימה והכי חשוב - היא פרווה! אפשר לקנח לכוס קפה ועוגה, גלידה חלבית טעימה ועוד

| כיכר השבת |
מרכיבים:
  • מנת דג אמנון

אופן ההכנה:

מפשירים את הדג. לבחירה: משרים את המנות בקערה עם מי מלח למשך מספר דקות. מייבשים במגבת נייר. על תבנית מרופדת מורחים שמן (זית או קנולה).

מוסיפים 1/2 כפית מלח, שום כתוש או קצוץ לפי הטעם, פפריקה חריפה ומתוקה, שמיר יבש ופטרוזיליה לבחירה.

מערבבים את התבלינים עם השמן, וטובלים את מנות הדג משני צדדים, אופים עם העור למטה לא יותר מ12 דקות. לנוהגים לבשל דג וחמאה, נקודות חמאה פזורים על המנות מוסיפים טעם עדין למנה.

מוציאים מהתנור ומגישים מיד עם פלחי לימון לקישוט.

ניתן לצלות על סיר גריל פסים.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית