- 2 עגבניות אדומות
- עגבניות שרי חצויות לרוחב
- 4 מלפפונים מוצקים
- 4 עלי חסה קריספיים
- גמבה
- בצל ירוק
- 1 גזר גדול מגורר
- כרוב מגרר (אפשר משני הצבעים)
- מלח לפי הטעם
- כפית סוכר
- כף חומץ מאיכות טובה
- כף מיונז
אופן ההכנה:
מגררים את הגזר, בקערת הגשה קוצצים את הירקות במנדולינה לגודל הרצוי קוצצים את החסה והכרוב לתוך קערה ומערבבים היטב. מוסיפים את המלח והסוכר, מתיזים את החומץ מעל הירקות ומערבבים. טועמים ומתקנים טעמים אם יש צורך. מוסיפים את המיונז, מערבבים ומקררים עד ההגשה.
הסלט הזה ממכר!
]]>