מרכיבים(5 מנות):
- 2/3 כוס סוכר
- 1/4 כוס קקאו הולנדי
- 3 כפות קורנפלור
- קורט מלח
- 2 ו1/4 כוסות חלב
- כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מכינים כוסות לפודינג. מערבבים את הרכיבים היבשים בסיר כבד, מוסיפים את החלב לאט תוך עירבוב. שימו לב שלא נוצרו גושי קקאו וקורנפלור. מבשלים על להבה בינונית עד נמוכה, תוך עירבוב בכף עץ, עד שהתערובת מסמיכה. כאשר הפודינג מבעבע מכבים את הלהבה, מוסיפים את הוניל, ומיד יוצקים לתוך כוסות שהוכנו מראש. משאירים להתקרר, ומאכסנים במקרר עד להגשה. (לא לריב על ליקוק תחתית הסיר - זה החלק הכי טעים)
לתוספת קלוריות וקרמיות אפשר להקציף שמנת מתוקה, לערבב לתוך הפודינג המקורר או לקשט את הפודינג עם השמנת לפני ההגשה.]]>