- 2 כוסות פסטה - מקרוני (בצורת קרניים)
- 2 כוסות חלב
- ו כוס גבינת צ'דר מגוררת
- 1 כפות מלח
- 1 כפית חרדל באיכות טובה (דיז'ון)
אופן ההכנה:
אופן ההכנה: מניחים את הפסטה והחלב בסיר, ומחממים עד שהחלב מבעבע קלות, אבל לא רותחת.
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל למשך 20 דקות. מכבים את האש, ומוסיפים את המלח והגבינה ומערבבים היטב. מוסיפים את החרדל בכמויות קטנות, מכסים את הסיר למשך חמש דקות. למרקם קרמי יותר אפשר להוסיף עוד מעט חלב.
הצעת הגשה נוספת: מעברים את הפסטה המוכנה לכלי חסין אש, מפזרים עוד גבינה מגוררת ואופים בתנור עד שהגבינה נמסה.
לבריאות!
]]>