- 3 יחידות צלעות טלה קטנים ונקיים
- תפוח אדמה בינוני
- חבילה עלי מנגולד
- 1 גזר גדול
- שמן זית ,מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מתבלים את הצלעות במלח ופלפל. מבשלים את התפוח אדמה עם מעט מלח עם הקליפה. מבשלים את עלי המנגולד קלות וטוחנים בבלנדר עם מעט נוזל. מועכים את התפוח אדמה לפירה מוסיפים את המנגולד ומערבבים, מתבלים במלח, פלפל ומעט שמן זית.
מבשלים קלות את הגזר עד לריכוך.
צורבים את הצלעות טלה מניחים במרכז הצלחת את הפירה ומעל את הצלעות ומניחים את הגזר מסביב.
המתכון באדיבות השף רמי ניסים, מלון גני ירושלים.
]]>