- 2 קילו כנפיים מנוקות
- 2 כפות מיונז
- 2 כפות דבש
- כף חרדל אחת
- 300 גרם פירורי לחם מתובלים ומוזהבים
- 200 גרם קמח
- תבלינים לפי הטעם
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
בקערה עמוקה מערבבים את חומרי הבלילה - מיונז, חרדל ודבש היטב. מניחים את הכנפיים בקערה ומושחים אותן בבלילה. מניחים כחצי שעה במקרר.
בקערה נוספת, מערבבים את פירורי הלחם עם תבלינים ומלח.
מחממים סיר עמוק, וממלאים בשמן לטיגון. כשהשמן רותח מוציאים את הכנפיים מהמקרר, מכסים בפירורי לחם היטב ומטגנים.
כשהכנפיים מקבלות גוון קריספי מוציאים ומגישים.
]]>