על אש נמוכה: צלעות כבש עם ירקות שורש

בישול בשר כבש הוא תהליך ארוך למדי, אבל משתלם מאוד: הבשר רך ונימוח ואין מי שיסרב לו. מתכון לצלעות כבש עם ירקות שורש ויין. לארוחת צהריים וגם לאירוע חגיגי (מתכונים)

| כיכר השבת |
מרכיבים:
  • 1 ק"ג צלעות כבש
  • 6 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 בצלים
  • 4 גזר
  • 2 קישואים
  • שמן זית
  • רוזמרין
  • 4 שיני שום
  • מעט יין אדום יבש
  • תבלינים ומלח

אופן ההכנה:

מניחים את צלעות הכבש בתבנית חסינת אש ומתבלים ברוזמרין, פלפל שחור ומלח.

מחממים תנור ל-220 מעלות ומכניסים פנימה את הצלעות.

צולים כחצי שעה.

כעבור חצי שעה מצננים את הצלעות ומתחילים בהכנת הקדירה:

קוצצים את הבצל ושיני השום. מחממים סיר עמוק ומטגנים בשמן.

פורסים את תפוחי האדמה, הגזר והקישואים לקוביות.

מוסיפים את צלעות הבשר ומשחימים מעט. מוסיפים את תפוחי האדמה, מעט יין ותבלינים.

מבשלים כשעה וחצי.

חשוב להוסיף מדי פעם נוזלים לסיר.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית