- 4 עגבניות קצוצות דק
- ענף סלרי קצוץ דק
- חופן עלי בזיליקום, קצוצים גס
- בצל גדול קצוץ דק
- 2 כוסות יין יבש אדום
- קילו בשר בקר טחון
- 2 גזרים מגורדים
- 3 שיני שום קצוצים דק
- 3 כפות שמן זית
- פלפל שחור
- מלח
- קופסת רסק עגבניות
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן זית. כשהבצל מזהיב, מפוררים את הבשר אל תוך הסיר ומערבבים. מטגנים במשך מספר דקות עד שהבשר משנה את צבעו מאדום כהה לורוד בהיר.
מוסיפים את הגזר, העגבניות החתוכות, 2 כוסות היין, הרוזמרין והתבלינים. מוסיפים נוזלים לפי הצורך.
מבשלים בין חצי שעה ל-40 דקות עד שהבשר רך.
בתיאבון.
]]>