- 2 ביצים
- 3 כפות שמן
- 1/2 כוס סילאן
- 3/4 כוס קמח מלא
- כפית אבקת אפייה
- קורט מלח
- 10 תמרים מזן מג'הול
- 1/4 כוס שקדים
- 1/4 כוס פקאנים
אופן ההכנה:
- קולים את השקדים והפקאנים עד להשחמה
- טורפים בקערה נפרדת את הביצים ומוסיפים את השמו והסילאן, מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, ומלח ומערבבים.
- מוסיפים את השקדים והפקאנים הקצוצים בתוספת התמרים לתערובת אחידה.
- מניחים בתבנית למשך 25 דקות, ואופים ב- 180 מעלות.
בריא וטעים!
]]>