כמו בצרפת: 'בריוש' בקלי קלות

כמעט אין מי שלא מכיר כיום את המאפה הפריזאי המכונה 'בריוש' העשוי מבצק עשיר ואוורירי מבפנים, ניתן לאפות אותו כלחם או כמאפה אישי והמילוי נתון לבחירה * חייבים אותו בבית (מדור אוכל Mame)

|
1
| כיכר השבת |
מרכיבים(15 מנות):
  • קילו קמח
  • 4 כפות שמרים יבשים
  • 200 גרם סוכר
  • 4 ביצים
  • כוס שמן
  • כוס מים פושרים
  • כוס מיץ תפוזים
  • 70 גרם מרגרינה

אופן ההכנה:

-מערבבים קודם את כל הנוזלים יחד, לאחר מכן מוסיפים את היבשים ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.

-בוצקים כדורי תניס יפים וחלקים

-מכניסים קוביית שוקולד מריר במרכז הכדור (נתון לבחירה)

-מורחים ביצה מעל ומפזרים סוכר גרוס.

אופים בחום 180 מעלות, למשך 30 דקות.

ממכר, הזהרנו...

בתאבון!

]]>
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
הכוונה בשמאים יבשים היא לשמרים יבשים אני מניחה. שאלה: האם אין צורך להתפיח?
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית