- 1 ק"ג בשר טחון
- 2 פלפלים אדומים קצוצים דק
- 6 עגבניות קצוצות דק
- 200 גרם רסק עגבניות
- 2 עלי דפנה
- צ'ילי טחון
- 1 בצל קצוץ דק
- 6 שיני שום מגורדות
- 400 גרם שעועית שחורה שהושרתה לפחות 12 שעות במים (ניתן להשתמש גם בשעועית מקופסה)
- מעט שמן זית
- כמון
- פלפל שחור
- פפריקה מתוקה
- קינמון
- כמון
- כוסברה קצוצה
- מלח
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל, השום, העגבניות והפלפלים כ-5 דקות עד שהם משנים את צבעם. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים היטב. כשהבשר משחים, מכסים במים ומוסיפים את התבלינים ואת רסק העגבניות. מבשלים כ-10 דקות על אש גבוהה ולאחר-מכן מוסיפים את השעועית. מבשלים כשעתיים עד שהשעועית רכה. חשוב לוודא בתהליך הבישול כי יש די נוזלים בתבשיל.
]]>