- 1 חב׳ ספגטי
- 4 שיני שום כתושות
- 3 כפות שמן
- 10 עלי בזיליקום טרי
- מלח
- פלפל שחור
- 4 כפות רסק עגבניות
- 1/2 כוס מים
אופן ההכנה:
- מבשלים עד מידת אל דנטה את הספגטי ומסננים ממים.
- במחבת מחממים שמן ומטגנים בו קלות את השום ומיד מוסיפים את הרסק עגבניות, מערבבים יחד ומתבלים. מוסיפים את המים ומבשלים 3 דק׳ עד קבלת רוטב סמיך.
-קוצצים את עלי הבזיליקום ומוסיפים למחבת.
-מעבירים את הספגטי למחבת ומערבבים יחד עם הרוטב.
מגישים חם עם פרמז׳ן מגורד מלמעלה.
בתאבון!!
]]>