- 200 גר׳ טונה טריה
- 1 כף צ׳ילי גרוס
- 4 שיני שום כתושות
- מלח
- פלפל גרוס
- 100 גר׳ שומשום
- לקרם אבוקדו:
- 1 אבוקדו גדול ובשרני
- 2 שיני שום כתוש
- 2 שיני שום כתוש
- פלפל
- שמן זית
- לזילוף שמן זית או שמן אבוקדו
אופן ההכנה:
- קוצצים את הטונה היטב ושמים בקערה.
- יוצרים כדורים ומגלגלים בשומשום.
- לאבוקדו: מועכים היטב את האבוקדו ומתבלים
- להגשה: בכל צלחת אישית מניחים 2 כפות של קרם אבוקדו במרכז ומניחים מעל כדור דג
- מזלפים שמן זית סביב ומקשטים בעלי בצל ירוק
בתאבון!
]]>