- 6-8 פולקעס קטנים
- 5 ענפי בצל ירוק
- 3 ס״מ ג׳ינג׳ר טרי קצוץ דק
- 6 שיני שום פרוסות
- 3 כפות שמן זית
- מלח
- 3 כפות רוטב סויה
- 2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
- 2 כפות דבש
- שומשום לפיזור
אופן ההכנה:
מחממים מחבת רחבה, ובה את שמן הזית. מטגנים עד הזהבה קלה את הפולקעס, מוסיפים את הג׳ינג׳ר השום והבצל ירוק.
מערבבים יחד עד שעולה מהמחבת ריח טיגון קל של הבצל, שופכים את הסויה, צ׳ילי והדבש.
מפזרים מלח ( זהירות הסויה מלוחה) ומנמיכים את האש, מכסים ומבשלים יחד הכל כ- 20 דק׳
מפזרים את השומשום בנדיבות ומכבים את האש.
מגישים חם לצד אורז
יום נפלא!
]]>