- 3 קופסאות טונה מסוננת
- 4 ביצים
- 1/3 כוס פירורים
- 1 בצל קצוץ מטוגן
- 1/2 צרור פיטרוזליה קצוצה
- 2 תפוחי אדמה מבושלים
- מלח
- פלפל גרוס
- 1/3 כפית כמון
- פירורים זהובים לציפוי
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים היטב את הטונה עם תפוחי האדמה מרוסקים, תיבול ביצים ופיטרוזליה, הבצל וחצי כוס פירורים.
משרים יחד ל20 דקות, צרים קציצות עגולות ולוחצים אותן בין שתי כפות הידיים.
מצפים בפירורים זהובים, במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון ומטגנים את הקציצות 3 דק׳ מכל צד.
מעבירים לקערה מרופדת בנייר סופג.
ניתן להגיש לצד סלט ואורז לבן
בתאבון!!
]]>