- קילו בשר בקר כתף או שריר
- תפוחי אדמה
- ביצים
- כוס שעועית (שרויה)
- כוס חומוס
- כוס גריסים או חיטה
- לשקית קוקי:
- 2 כוסות אורז עגול
- בצל קצוץ
- תפוח עץ גרנד מגורד
- 5 שזיפים יבשים
- 6 תמרים טחונים
- חצי כוס שמן
- פלפל שחור גרוס
- מלח
- כף פפריקה
- חצי כפית כורכום
- כמון
- חצי לימון סחוט
אופן ההכנה:
משרים את החיטה והשעועית, אחרי שמטגנים בצל זורקים הכל לסיר (ניתן להוסיף עצמות מעניק טעם מעדן לאוכל)
מוסיפים את הבשר (אחרי שבושל מעט( את תפוחי האדמה והביצים.
בשקית קוקי שמים: תבלינים: פפריקה, כמון, כורכום, שטה ומלח. סוחטים טיפת לימון (מעניק גוון חמוץ מתוק).
2 כוסות אורז עגול, בצל קצוץ, 1 תפוח עץ גרנד מגורד, 5 שזיפים יבשים ואת התמרים הטחונים.
חצי כוס שמן, מלח ופלפל שחור גרוס.
מבשלים את השקית קוקי בנפרד בסיר עם מים, אחרי שעה מכניסים לסיר החמין
שימי לב, בשקית הקוקי – לתת מרווח בין הסיומת של התערובת לסגירת השקית .
שבת שלום!
]]>