- 1/2 חב' פסטה צורות מבושלות ומסוננות
- 2 פרפרי חזה עוף חתוך לקוביות
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית שום גבישי
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כוס שמן
- שמן לטיגון
- לירקות:
- 2 כוסות פרחי ברוקולי מופשר חלקית
אופן ההכנה:
ערבבי את כל התבלינים + 1/4 כוס שמן מרחי היטב את קוביות העוף בתבלינים וודאי שהכל מכוסה בתבלינים חממי שמן במחבת טגני את קוביות העוף עד שמוכן שימי בצד.
בסיר גדול חממי שמן אדי פרוסות בצל הוסיפי פלפלים וכן את הברוקולי ערבבי מס' דקות.
הוסיפי תירס ואבקת מרק ערבבי שוב טגני עוד 5 דקות הוסיפי לסיר את הבשר + הפסטה המבושלת.
ערבבי היטב וטגני עוד 2 דקות כבי את האש והגישי חם.
]]>