- שכבה 1
- 1/2 ליטר תות טחון
- 3 כפות גלי תות
- 1 כוס מים רותחים
- שכבה 2
- 1/2 ליטר אפרסק משומר טחון
- 3 כפות ג'לי אפרסק או משמש
- 1/4 כוס סוכר
- 1 כוס מים רותחים
- שכבה 3
- 1/2 ליטר קיווי טחון
- 3 כפות ג'לי אננס
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
* חוזרים הפעולות הבאות לכל שכבה, בכלי נפרד: מערבלים בבלנדר את כל הרכיבים לתערובת אחידה ומכניסים להקפאה למשך לילה. מוציאים, וטוחנים שוב.
* יוצקים את הברד שנוצר שכבה על שכבה לתבניות להכנת לארטיקים או כוסות אישיים, נועצים מקל בכל כוס ומקפיאים.
* לחלופין, ניתן ליצוק את השכבות לתבנית אינגליש קייק ולהקפיא. אחרי 4 שעות מוציאים, פורסים לפרוסות ומגישים.
קיץ בריא!]]>