מה צריך?
1/2 כוס מים קרים
1/4 כוס סירופ תירס
קופסת אבקת ג'לי
מנת ג'לטין כשר
ציוד נדרש: תבנית סיליקון מחולקת למלבנים, ללא תחתית, ומשטח דופלו של לגו.
אופן ההכנה:
1. מביאים לרתיחה את המים עם הסירופ, תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים בהדרגה את הג'לטין, עד ליצירת מרקם ג'לי סמיך.
2. משמנים את משטח הדופלו, ומהדקים לצד אחד של תבנית הסיליקון.
3. יוצקים את הג'ל הנוזלי לתבנית שיצרתם, מהדקים, וממתינים עד שהג'ל יתקשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ]]>