- 8 פרוסות חזה עוף דקות
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף שמן זית
- לריבה:
- 5 בצל לבן קלוף וקצוצים דק דק
- 1 כוס סוכר לבן
- 1 מקל קינמון
- 2 כפות שמן
- 1/2 לימון סחוט
- 200 גר׳ ערמונים
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
בסיר מחממים את השמן לריבה ומזהיבים קלות את הבצל, מוסיפים סוכר ומקל קינמון.
מנערים את הסיר מידי פעם ומבשלים עד קבלת מרקם ריבתי.
מחממים פלנצ׳ה ומורחים אותה בשמן.
מניחים את פרוסות חזה העוף וצולים מכל צד כ- 3 דק׳.
בזמן הצליה מפזרים מלח ופלפל.
מגישים את החזה עוף עם ערמה של ריבה
]]>