מרכיבים:
- 6-8 פרגיות
- 1-2 לימונים סחוטים
- 20 שיני שום שלמות קלופות
- מלח
- פלפל גרוס
- 1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
- 1 כפית שטוחה פפריקה חריפה
- 4 כפות שמן קנולה
- 2 כפות דבש
- 5 לימונים קטנים חצויים
- 1/2 צרור כוסברה
- 1/2 צרור פיטרוזליה
אופן ההכנה:
אופן ההכנה: בקערה מערבבים את הפרגיות מתבלים במלח, פלפל, פפריקות, שמן, דבש, לימון סחוט, כוסברה קצוצה, פיטרוזליה קצוצה, את שיני השום מניחים סביב ומשרים לכל הלילה במקרר. ביום ההכנה מניחים על פיירקס את כל הפרגיות, ומעל את כל התערובת שנשארה, מפזרים מסביב את הלימונים החצויים, מכסים בנייר אלומניום, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 45-60 דק׳ מגישים לצד סלט עלים ]]>