- 6 ביצים מופרדות
- 1 כוס סוכר
- 3/4 כוס שמן
- 6 תפוחי עץ גראנד סמית
- 1/2 כפית קינמון
- 1/2 כוס צימוקים כהים
- 1/2+1 כוסות קמח
- 1/2 כוס מיץ תפוחים
- 1 אבקת אפיה
- לפירורים:
- 50 גר׳ חמאה
- 1 כוס סוכר חום
- 3/4 כוס קמח
- 1/4 כוס קוואקר
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
קולפים ומגרדים את תפוחי העץ.
בקערה א׳: מקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר.
בקערה ב׳: מקציפים רת החלמונים עם חצי מכמות הסוכר שנותרה.
מוסיפים לקערה ב׳ שמן, תפוחים מגורדים, קמח, אבקת אפיה, קינמון.
מערבבים בתנועות קיפול עד קבלת בלילה אחידה.
מוסיפים את החלבונים המוקצפים.
ומערבבים היטב יחד.
מוסיפים את המיץ תפוחים.
מעבירים ל-2 תבניות אנגלישקייק.
מכינים פירורים:
במעבד מזון עם להב פלדה מערבלים את כל חומרי הפירורים עד קבלת בצק פירורי (לא ללוש עד מתקבל בצק)
מפזרים את הפירורים מעל שני התבניות
ואופים ב180 מעלות למשך 50 דק׳
או עד שקיסם יוצא יבש
]]>